Dragi naši korisnici, prijatelji i pratitelji,

ovaj rođendan smo dočekali u nešto drukčijim vremenima, koja nam ne dopuštaju klasična slavlja i druženja. Ipak, mi smo odlučili ovaj rođendan proslaviti, pa barem ovako.

Sutra slavimo blagdan sv. Nikole i četvrtu godišnjicu našeg djelovanja. U tih nekoliko godina stekli smo puno prijatelja, pratitelja, članova, posjetitelja, donatora. Organizirali smo preko 30 pričaonica, nekoliko edukacija u trajanju od nekoliko mjeseci, promovirali 3 naslova, ugostili dva koncerta, družili se s književnicima čak 11 puta, u knjižnici i van nje, natjecali se u 23 kviza, priredili 3 virtualne i 3 realne izložbe, odlično se zabavili na 15 radionica, ugostili puno novih učenika i članova, održali nekoliko nagradnih natječaja, nabavili jedan voljeni kauč, proslavili par rođendana i stekli puno prijatelja. Hvala što ste bili dio svega!

Kako bismo proslavili naš rođendan,  naša zabava se seli u cijeli sljedeći tjedan.

Pa onda idemo redom:

  1. U ponedjeljak imamo proglašenje najčitatelja/najčitateljicu kojeg/u ćemo i nagraditi!
  2. Cijeli tjedan nam šaljite svoje čestitke i crteže za rođendan knjižnice koje ćemo potom objaviti u našoj virtualnoj izložbi. Najbolji rad će biti izložen i nagrađen! Radove šaljite na [email protected] (tema: rođendan knjižnice).
  3. U našem stubištu se nalaze božićne čizmice, a ako zagrabite unutra, naći ćete slatke poklone.
  4. Svečano u ponedjeljak postavljamo kutiju za prijedloge u koju ćete moći ubacivati svoje kritike i savjete za naš budući rad kako bismo još više postali Vaša knjižnica! (Nećemo se ljutiti ako nas kritizirate, a za svaki ubačeni papirić sa savjetom, dobit ćete joker za neku strašnu zakasninu u budućnosti.)

Zvuči dobro? Jelda da je? Vidimo se, dopisujemo i čitamo!

(Slika je preuzeta sa: https://pixabay.com/users/jillwellington-334088/, autorice JILL WELLINGTON)

NAŠA KNJIŽNICA SLAVI ROĐENDAN CIJELI TJEDAN!
Skip to content