LIKOVNO-LITERARNI NATJEČAJ ‘ Uskok – 90 godina ponosa Klisa grada’

Draga djeco! Dragi učenici!

Veliko nam je zadovoljstvo pozvati vas da sudjelujete u likovnom i literarnom natječaju Nogometnog kluba Uskok i Narodne knjižnice i čitaonice u Klisu. S obzirom na to da naš najdraži klub ove godine slavi 90. rođendan odlučili smo ga proslaviti vašim radovima.

Nacrtajte nam ili napišite koliko volite svoj Uskok i što on za vas znači, a vaš klub će vas nagraditi! Radove nam šaljite na adresu knjižnice (Put sv. Ante 31, Klis) ili dostavite osobno u knjižnicu.

Pravila natječaja:

Na prethodno odabranu temu treba izraditi likovni rad/crtež u nekoj od likovnih tehnika (tempera, crtanje, slikanje, kolaž, fotografija, kombinirane tehnike) ili napisati literarni/pisani rad (pjesmu, sastav). Prihvaća se samo po jedan rad, a pisani radovi su ograničeni na 400 riječi. Svaki rad na poleđini treba sadržavati sljedeće podatke: ime i prezime učenika, razred, adresu, naziv škole i kontakt.

Natječaj se provodi u dvije zasebne skupine:

1. učenici od 1. do 4. razreda osnovne škole

2. učenici od 5. do 8. razred osnovne škole

Nakon što odaberemo najbolje radove iz svake skupine (učenici nižih i viših razreda) i svake kategorije (likovni i literarni) radove će nagraditi NK Uskok,  a sve radove ćemo izložiti na izložbi u prostorijama knjižnice. Izložba će biti otvorena dulji vremenski period, a moći će je se posjetiti uz poštivanje epidemioloških mjera. Nažalost, svečanog otvorenja neće biti zbog trenutne situacije.

Natječaj je otvoren od  21. rujna  do 1. listopada.

Za sve upite stojimo na raspolaganju pri sljedećim kontaktima:

Telefon: 021 715 087

Službeni e-mail knjižnice: knjiznica@knjiznica-klis. hr

Facebook stranica kluba:  https://www.facebook.com/NkUskokKlis

Sretno!

Natječaj ‘Uskok-90 godina ponosa Klisa grada’
Skip to content