Bibliobusna služba GKMM počinje s prometovanjem 27. ožujka 2023. S obzirom na to da je jedno stajalište i na području naše Općine donosimo više informacija.

Više informacija prenosimo od kolega iz Gradske knjižnice Marka Marulića:

“Nositelj projekta je Gradska knjižnica Marka Marulića Split, a partner je Splitsko-dalmatinska županija. Više o projektu možete doznati na poveznici: https://www.gkmm.hr/kategorija/za-dobre-vibre-citaj-libre.

Planirani početak odlaska na teren bibliobusa je ponedjeljak, 27. ožujka. Točan raspored sa lokacijama te vremenom dolaska i zadržavanja na pojedinom stajalištu nalazi se u prilogu, a dostupan je i na našem webu.

Prva dva tjedna su tjedni uhodavanja. Kolegice iz bibliobusne službe dijelit će pristupnice te raspored bibliobusa do srpnja 2023, kao i brošuru o važnosti čitanja. Djeci i mladima roditelji trebaju potpisati pristupnice kako bi se učlanili. Dostupne su u privitku maila.

Prilikom učlanjenja potrebno je dostaviti i sliku za iskaznicu – osobno ili na mail: [email protected], a bibliobusna služba bit će dostupna i na mobitel 091/622-9391 od ponedjeljka do petka od 7. 30 do 14.30 sati. Cijena izrade iskaznice je 2 eura, a članarina za 2023. godinu je besplatna za sve korisnike koji se učlane u bibliobusnu službu. Iskaznicu sa pravilima posudbe moći će preuzeti sljedeći put kada bibliobus dođe u njihovo mjesto.”

Obavijest: Bibliobusna služba GKMM – početak rada na terenu
Skip to content